25 november 2007

AL ONZE MEDEWERKERS ZIJN IN GESPREK, ...

Ook zo'n hekel aan die wachtmuziekjes bij het telefoneren?
Het kan ook anders; klik maar op de foto.

24 november 2007

10 X 10 = HONDERD WOORDEN DIE DE DAG DEFINIËREN

Het wereldnieuws in 100 engelse woorden. Klik op het plaatje en vind het wereldnieuws in 100 thumbnails. Klik op een woord (rechts op de site) of op een thumbnail en read all about it. (Engels)

18 november 2007

ZOEKLICHTJE


Bent u langzamerhand uitgeGoogled? Wilt u wel eens een nieuwe zoekmachine? Misschien is Heliotrope iets voor u. Klik op het plaatje om Helotrope te openen. Voer de zoekterm in in het venster, en u krijgt een collage van websites die op de een of andere manier iets te maken hebben met de ingevoerde zoekterm. Klik op de collages om de websites te openen.
Update: Het schijnt dat de website niet meer bestaat. (gebrek aan belangstelling ??)

14 november 2007

TIJD VOOR INTERACTIE !!!

Tijd voor interactie!!! Als je op het plaatje klikt zie je een dreutelplork. Ontworpen door Arthur de Pins, maar dat terzijde. Maak bij de dreutelplork je eigen geluid, door jezelf verzonnen, en streef naar perfectie. Let op timing, en maak geluid uit volle borst. Laat je nog even weten in welk paviljoen ze je hebben gestopt?

TRANSFORMATOR GERALDINE

De Franse cartoonist Arthur de Pins heeft een animatiefilmpje gemaakt.

Op een ochtend werd Gerald wakker, en merkte dat hij in een vrouw was veranderd.

Een schokkende gewaarwording.
Klik op het plaatje om te zien hoe het hem vergaat......(Q-Time) Mogelijk duurt het downloaden van het filmpje een tijdje, maar doe dan ondertussen maar iets voor jezelf.

Update: Het filmpje wilde niet meer downloaden van de site van Arthur de Pins. Ik heb hem gemailed: Je voudrait voir le film Geraldine, et j'ai installé une nouvelle version de Quick Time , mais tous que je voie est un grand " ? " Peut-être quelquechose faut à votre website? salutations, John Lemckert., en kreeg als antwoord Oui, je ne comprends pas. Essaye peut-être de le voir sur Dailymotion. Daar is het wel te zien, zij het in mindere kwaliteit. Klik hier om het op Dailymotion te zien.




01 november 2007

MEGAROTTERDAM

Huib Nederhof schoot een panoramafoto van Rotterdam. 561 miljoen pixels. Klik op het plaatje en bekijk de foto on line. Je kan gebruik maken van de zoom- en navigatieknoppen. Je kan zo inzoemen tot Zoetermeer. Scherp plaatje !!