15 november 2011

ROSA

Check dan even dit 10-minutenfilmpje van Jesus Orellana. Het is wel duister en gewelddadig, maar prachtig gemaakt, wat overigens geen excuus is en het geweld geenszins rechtvaardigt. Of ben ik teveel 60's? Klik op de 4 pijltjes voor schermvullend beeld.

13 november 2011

WIE STOUT IS DE ROE ! MAAR WIE IS ER STOUT?



De goede Sint is zaterdag aange-komen in Dordrecht. Tijdens zijn intocht waren er 4 man met T-shirts waarop de tekst dat Zwarte Piet een uiting van racis-me was. De plaatse-lijke hermandad was het hier niet mee eens, meende dat er mogelijk verstoring van de openbare orde dreigde , en greep in, tot groot onbegrip van de toch al zenuw-achtige peuters en kleuters. Klik hieronder voor het filmpje.

06 november 2011

05 november 2011

SCHERPE FOTO #2

De Wet in theorie:
Wetboek van Strafrecht - Artikel 461:
Hij die, zonder daartoe gerechtigd te zijn, zich op eens anders grond waarvan toegang op een voor hem blijkbare wijze door de rechthebbende is verboden, bevindt of daar vee laat lopen, wordt gestraft met geldboete van de eerste categorie.

De Wet in de praktijk:
Blijkbaar wordt de wet vandaag de dag regelmatig met voeten getreden, en moet navolging worden afgedwongen, en overtreding ontmoedigd, zoals Rijkswaterstaat hier subtiel ten toon spreidt:



Voelt iemand zich nog geprikkeld tot klimmen?