27 mei 2006

COMPUTERGEGENEREERDE MUZIEK (NOU MUZIEK???)


Luister en kijk!

Klik op het plaatje om door de computer gegenereerde muziek te zien en te horen.

Bevalt het? Klik dan hier.

25 mei 2006

HEMELVAARTDAG 2006

Hoe kan dus dit beeld verklaard?
Het was de dag der hemelvaart!

21 mei 2006

POTJE BILJARTEN


Klik om te spelen

Voor dit spelletje is wederom een Flah player vereist. Klik op het plaatje om het spel te openen, en klik op start.

Probeer met een witte bal een gekleurde bal in het vak van dezelfde kleur te krijgen. Klik en sleep de witte bal om een keu te krijgen. Hoe langer de keu, hoe sneller de stoot.

20 mei 2006

INZOOMEN


Klik op het plaatje, waarna het flash-filmpje opent. Klik op start en klik en sleep vervolgens naar boven of beneden om in- of uit te zoemen. Onderweg kun je even de muis loslaten om het een en ander beter te bekijken. Goede reis !

18 mei 2006

KWARTIERENKOEKOEK ??




















Vannacht werd ik wakker van de herrie. Een snelle blik op de wekker zei me dat het kwart over drie was. Een koekoek koekoekte er in mijn tuin op los dat het een lieve lust was. De koekoek (m/v) was niet erg bij de tijd, want ik telde minstens 13 maal "koekoek". Maar, bedacht ik mij vanmorgen, het klopte wel, als de koekoek voor ieder kwartier "koekoek" riep. Gerekend vanaf middernacht 00.00 uur tot 03.15 uur is dat namelijk precies 13 kwartier. Ik ga daar nog eens een nachtje over slapen.

16 mei 2006

BOEM

Ja hoor, vanmorgen was het weer eens hoog tijd voor een aanrijding. Ik was op weg naar mijn werk, toen er een Renault Twingo plotsklaps de voorrangsweg waarop ik reed overstak. Boem ! Geen gewonden, en de verzekering dekt de schade. Maar leuk is anders!




DE TIJD VLIEGT

Op de altijd gezellige, met treurwilgen beplante piraten(?)begraafplaats in Nieuw Lekkerland vliegt de tijd. Het zandlopertje met vleugels op het hek geeft het aan...



DRUMSYNTHESIZER


Openen

Maak je eigen drumloop. Vul de vakjes en druk op "play" Vergeet niet je boxen aan te zetten!

Veel plezier (Flash player vereist)